Om oss

En kort introduksjon

Arealene som omgir oss, og rommene vi befinner oss i, påvirker hverdagen. Vi utvikler og leverer helstøpte og komplette interiører for alle typer av kvadratmetere. Vår lange erfaring og faglige tyngde tillater oss å tenke annerledes, sammen.

Vi vet at små endringer kan utgjøre store forskjeller. Og vi vet at store endringer kan gjøre hverdagen ny. Vi vet også at de smarteste designløsningene ikke alltid er de dyreste, og vi vet at hvis det trengs å tas i et tak, er det bare å brette opp ermene.

Dette er noen av de vi har hatt gleden av å samarbeide med:
Kolonial.no, Garderobemannen - Mister Organizer, Superside.com, DogTv - Oppussing på en dag, SoFI School, Days Like This, Atea, ISOLA, Trigger, FOLK Oslo, Varner Gruppen, OBOS, Plantasjen, Verdens Sterkeste Mann, Seefood TV, Rusta, IKEA, Kreativt Forum, Elite Foto, TINE, SALMA, P4, Mills, Sequoia, Brio, Ludens Reklamebyrå, MQ, This is PR, Nortura, Westerdals ACT, Nye og Kloke Hoder, Servi Group, PR-operatørene, Steen & Strøm Magasin, Sektor kjøpesentre, W.B. Samson, Strix Television (Sinnasnekker´n), H&M, Skeidar, Wella/Welonda, Norwegian, Toyota, Nespresso, Samsung, Elixia, Maxus, AV-OG-TIL, Group M og Compass Group.

Hva gjør vi egentlig?

Kontorer

Mange bruker nærmere en tredjedel av hverdagen på arbeidsplassen. Vi har lang og bred erfaring med oppussing og ombygging av kontorer. Vi vet at smarte, funksjonelle og kostnadseffektive interiørløsninger med sjel og glimt i øyet optimaliserer arbeidshverdagen.

Retail, stands og event

Med vår interiørdesignkompetanse og butikkbakgrunn leverer vi alt fra idéutvikling til utforming av ulike konsepter for retail, stands og eventer. Vi vet hvordan interiør påvirker kundeflyt og handleopplevelsen, og vi vet om mange enkle grep som kan skille en messestand ut fra massene. Vi vet at i planleggingen av store eventer er det enkle noen ganger det beste, og det smarte enda bedre. Mens det aller viktigste, er den totale og helhetlige opplevelsen.

Styling

Et bilde sier mer enn tusen ord, og det gjør stylingen også. Vi utfører stylingoppdrag for film, reklame, magasiner, PR-events og alle andre steder der det «lille ekstra» ønskes. Vi vet akkurat hvordan fingerspissfølelsen kjennes.

Hvordan samarbeider vi med kundene våre?

Noe av det vi er mest opptatt av, er et tett og nært samarbeid gjennom hele prosjektet. Dette er viktig for oss slik at vi kan tilpasse løsninger, skreddersy etter behov og løse de utfordringer som finnes på best mulig måte. Men det er like viktig fordi det gir rom for de utfordrende spørsmålene underveis, der svarene kan gjøre resultatet enda bedre.

Vi har hele tiden øynene åpne for interessante prosjekter, og spennende mennesker å utveksle idéer med, og har mange nære samarbeidspartnere som gjør at vi kan prosjektere og levere fra solid fundament til siste finish.

På jakt etter 124m2 + møterom? Vi tilbyr utleie av studioet vårt for møter, foto-opptak, lanseringer, workshops og andre anledninger. Vi hjelper deg mer enn gjerne med stylingen, om du ønsker. Les mer