Vi vet at små endringer kan utgjøre store forskjeller, og vi vet at store endringer kan gjøre hverdagen helt ny. Vi vet også at de smarteste designløsningene ikke alltid er de dyreste.

Visjon & verdier

124m2 skal tilby interiørdesign og prosesser som inspirerer, realiserer og styrker kundene samtidig som vi skal opprettholde verdiene våre som er sammen om kreative og funksjonelle løsninger som gir mening.

Camilla Gjerset

Grunnlegger & daglig leder

God på å si hei og ha en tett og åpen dialog i hele prosessen. Løsningsorientert og glad i å inspirere til å tenke nytt og annerledes. Opptatt av at alle kunder skal få en best mulig opplevelse uansett prosjektets størrelse, antall m2 eller hvem i 124m2 man samarbeider med. Målet er alltid å gjøre en forskjell.


+47 410 43 303
camilla@124m2.no

Agnete Gjerset

Interiørdesigner & partner

Kreativ og sans for detaljene, ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Teknisk, effektiv og løsningsorientert. Vet alltid hva som rører seg og hvordan man skal forføre med farger, form og materialer.

+47 959 99 566
agnete@124m2.no

Trude Johansen

Interiørdesigner

Kommersiell, kunnskapsrik og engasjert holder hun stødig kurs i ethvert prosjekt. Etter mange års erfaring fra retail er hun en ener i helhetlige løsninger helt ned til den minste detalj.

+47 970 76 847
trude@124m2.no

Kristian Molvær

Interiørdesigner & partner

Løsningsarkitekten vår som har planlagt store layouter og god flyt i en årrekke. Estetiker med god materialkunnskap som benyttes i innovativ konseptutvikling, optimalisering eller revitalisering.

+47 920 16 714
kristian@124m2.no

Kristin Djuve

Interiørdesigner

Stiller alltid de rette spørsmålene for å tegne løsninger etter kundens behov. Går i detalj for å optimalisere hver eneste m2 og tryller frem funksjonelle og smarte løsninger, gjerne med gjenbruk av det du har.

+47 900 78 968
kristin@124m2.no

Enten du har behov for kontor-, butikk-, kommersielle eller andre interiørdesigntjenester har vi ekspertisen og kreativiteten som gjør drømmen til virkelighet.

Scroll to Top